Styling Rebel wil als expert op het gebied van vastgoedpresentaties, een waardevolle partner zijn voor makelaars, huizenverkopers en andere vastgoed professionals. Van starterswoning tot luxe villa, ik laat de potentiële kopers zien wat er te koop is en maak ze nieuwsgierig.

De eerste indruk maak je maar één keer

De concurrentie is groot en de koper kritisch. Wist je dat kijkers op Funda binnen 10 seconden bepalen of een huis wel of niet goed voelt en dus eventueel interessant is om te bezichtigen? Dan kun je je wel voorstellen hoe allesbepalend die eerste indruk moet zijn!

Je kent het wel, heel even snel op Funda kijken en voor je het weet ben je weer een paar uur verder. Vooral die prachtige ingerichte woningen trekken de aandacht en je lijkt er zo in te kunnen! Een woning waarvan de presentatie perfect is, spreekt aan. Je hoeft niet door de
inrichting heen te kijken en je ziet jezelf er al helemaal wonen.

Wil jij jouw woning verkopen? Zorg dan voor een perfecte presentatie met vastgoedstyling en creëer zo de WoW factor.

De woning presenteren

Als ervaren woningpresentatie adviseur begeleid ik verkopers bij de stappen die nodig zijn om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, voor het juiste publiek. Enkele belangrijke zaken waar naar gekeken wordt zijn

  • Hoe is de staat van de woning aan binnen- en buitenkant
  • Heeft elke ruimte een duidelijke functie
  • Is een ruimte goed zichtbaar in één oogopslag
  • Wat is de doelgroep van de woning
  • Wat is de leefstijl van die doelgroep
  • Voldoet de woning daaraan

Aanpak

Samen met de verkoper wordt de woning geïnspecteerd en geëvalueerd, worden er aantekeningen en indien nodig foto’s gemaakt om tot een gedegen advies te komen. Dit advies wordt mondeling met de verkoper doorgesproken en samen bespreken we de mogelijkheden, hoe het beste het gewenste resultaat kan worden behaald.
Na afloop van het gesprek zal met de verkoper bekeken worden of er al een fotoshoot ingepland kan worden. De verkoper ontvangt na afloop een beknopt adviesrapport met de belangrijkste aandachtspunten en een checklist welke als leidraad gebruikt kan worden, om de woning verkoopklaar te maken. Ook bestaat de kans dat  ervoor gekozen wordt om de verkoper zelf mee te laten schrijven tijdens het adviesgesprek als dat nodig is om de snelheid in het verkooptraject te houden. Het adviesrapport wordt altijd maximaal zeven dagen na het adviesgesprek aan de verkoper per mail verstuurd en mocht dit afwijken dan wordt dat besproken.
De verkoper gaat vervolgens zelf aan de slag met het uitvoeren van de adviezen en tijdens de uitvoering van de adviezen wordt contact gehouden voor eventuele vragen. Mocht er nog geen fotoshoot zijn ingepland na het adviesgesprek dan zal dat in deze fase gebeuren. Styling Rebel komt voorafgaand of tijdens de fotoshoot terug om zo de aandachtspunten te controleren en de finishing touch te geven aan de belangrijkste vertrekken van de woning.

Tarieven

De tarieven voor vastgoedstyling zijn van een aantal factoren afhankelijk en daardoor staan er geen tarieven vermeld op de website. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op en vertel je wensen, zodat we naar aanleiding daarvan onze tarieven kunnen doorgeven.