Breng je merk of bedrijf naar een ander niveau met eigen, herkenbare en inspirerende beelden. Ik maak creatieve en passende gestylde settings welke passen bij jouw merk of bedrijf voor je Instagram, webshop, website of andere socials. ​Naast mijn werk als vastgoedstylist ben ik ook als stylist in te huren voor stylingproducties op maat.

Tegenwoordig heb je mooie foto’s nodig om te laten zien wat je online doet als bedrijf of merk. Een website, blog of social media pagina zal meer opvallen als het er top uitziet.  Door het gebruik van eigen beeldmateriaal ben je herkenbaar, onderscheidend en zorg je dat je het juiste publiek naar je toe trekt.

Wat kan ik voor je doen

Creatieve settings maken met diverse props voor jouw socials, webshop en website. ​

Heb je een product die je wilt laten shinen op Instagram, webshop of site?
Ik style jouw product, ik bedenk het concept, style de setting en zorg dat het product door een van de fotografen waar ik mee samenwerk het best op de foto komt te staan en past bij jouw brand.

Heb je een creatieve stylist nodig voor jouw shoot?
Ik kan het concept voor de set bedenken, spullen shoppen en de styling verzorgen op locatie.

Ervaring

Voor diverse bedrijven en brands waaronder De Mandemakers Groep, Interpolis en Libéma heb ik al diverse styling opdrachten mogen realiseren voor passende content

Tarieven

De tarieven voor content styling zijn van een aantal factoren afhankelijk en daardoor staan er geen tarieven vermeld op de website. Neem gerust contact met me op voor meer informatie, vertel je wensen en naar aanleiding daarvan kan een globale schatting gegeven worden van de tarieven.