Breng je bedrijf, merk of product naar een ander niveau met eigen, herkenbare en inspirerende beelden. Styling rebel maakt creatieve en passende gestylde settings welke bij jou passen voor je socials, webshop, website, magazine, filmproductie of andere media. ​
We hebben een groot assortiment props in onze voorraad waarmee we voor elk thema of onderwerp de juiste set kunnen creëren en het beeld naar een hoger niveau kunnen tillen. Hebben we iets niet in onze voorraad om het perfecte beeld voor jouw productie neer te zetten, dan gaan we ernaar op zoek want we streven altijd naar perfectie en vernieuwing. Wil je een stylist op de set welke het beeld goed bewaakt zodat alles goed gestyled is voor je foto of film productie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Door het gebruik van eigen en goed gestyled beeldmateriaal ben je herkenbaar, onderscheidend en zorg je dat je het juiste publiek naar je toe trekt.

– Props, props en nog veel meer props voor styling producties op maat! –

– Content styling & props voorbeelden –

Tarieven

De tarieven zijn van een aantal factoren afhankelijk en daardoor staan er geen tarieven vermeld op de website. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op en vertel je wensen, zodat we naar aanleiding daarvan onze tarieven kunnen doorgeven.