Vastgoedstyling

Om samen te kunnen bepalen welke dienstverlening het beste bij je past als huizenverkoper, makelaar of andere vastgoed professional worden er twee soorten vastgoedstyling diensten aangeboden. Het uitgangspunt is altijd om met vastgoedstyling de woning met perceel op een uitstekende manier te presenteren, voor de gewenste doelgroep en het verkooptraject te bevorderen.

Basis Woningpresentatie Consult

Deze dienst wordt alleen aangeboden voor huizen met een vraagprijs tot € 499.999,-.
Samen met de verkoper wordt de woning geïnspecteerd, geëvalueerd, worden er aantekeningen en indien nodig foto’s gemaakt om tot een gedegen advies te komen. Dit advies wordt mondeling met de verkoper doorgesproken en samen bespreken we de mogelijkheden, hoe het beste het gewenste resultaat kan worden behaald. De verkoper ontvangt een beknopt adviesrapport met de belangrijkste aandachtspunten en een checklist welke als leidraad gebruikt kan worden, om de woning verkoopklaar te maken. De verkoper gaat zelf aan de slag met deze adviezen en neemt contact met de makelaar op wanneer het huis verkoopklaar is.

Woningpresentatie Consult en Finishing touch

De eerste stap is gelijk aan het basis woningpresentatie consult. De verkoper ontvangt een adviesrapport en gaat zelf aan de slag om de adviezen uit te voeren. Tijdens de uitvoering van de adviezen wordt er contact gehouden met de verkoper voor eventuele vragen en voor de planning van de fotoreportage. Voorafgaand aan de fotoreportage, of samen met de fotograaf komen wij terug om de aandachtspunten te controleren en de finishing touch te geven aan de belangrijkste vertrekken van de woning.

Concepts

Ben je op zoek naar andere styling diensten zoals

  • Styling voor een product shoot
  • Wil je eruit springen met een perfecte foto voor in een magazine
  • Styling voor de perfecte foto op social media of je website

Styling Rebel weet hoe je product het beste tot zijn recht komt en zorgt voor de juiste setting, materialen en accessoires.

Laten we samen brainstormen en de ideeën met elkaar bespreken.

Tarieven

De tarieven voor vastgoedstyling en andere dienstverleningen zijn van een aantal factoren afhankelijk en daardoor staan er geen tarieven vermeld op de website.

Neem gerust contact op en vertel je wensen, naar aanleiding daarvan kan een globale schatting en uitleg gegeven worden van de tarieven.